OSOITE

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 5820520

Sijaintimme

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 582 0520

SEURAA MEITÄ:

AUTOFIKSAUS Jyväskylässä ALKAEN 35e

Autojen ulkonäön fiksaaminen ja ylläpito on tärkeä osa auton arvon säilyttämistä. BX-Motors tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet autosi fiksaamiseen ammattitaidolla. Autojen pesu, vahaus ja pinnoitteet meiltä!

MIKSI TUODA AUTO FIKSAUKSEEN MEILLE?

OLEMME
ASIAKASLÄHTÖISIÄ AMMATTITAITOISIA TEHOKKAITA EDULLISIA

Kun kyseessä on autopuhdistus Jyväskylässä, BX-Motors on luotettava valinta. Miksi sinun tulisi tuoda auto meille? Tässä on kuusi hyvää syytä:

VARAA AIKA
AUTOFIKSAUKSEEN

Kalle Eemeli
Kalle Eemeli
Joulun paluuliikenteessä takajarrut alkoivat laahaamaan jäätymisen vuoksi. Auto saatiin sulatettua ja osat jarrut huollettua ja matka pääsi jatkumaan. Jäi erittäin positiivinen mielikuva yrityksestä ja sen toiminnasta.
juuso niininen
juuso niininen
Mersun huollot onnistui laadukkaasti ja nopeasti, suosittelen!
eva keinonen
eva keinonen
Tosi hyvä ja nopea palvelu, joustavat aikataulut!
Hugo Vilkki
Hugo Vilkki
Mersun huolto oli edullinen pikaisesta ajanvarauksesta huolimatta. Suosittelen lämpimästi muille👍
Vili Korhonen
Vili Korhonen
Loistavaa palvelua! Autoni etuvalojen umpiot kiillotettiin. Sen jälkeen myös ikkunahissin katkennut vaijeri vaihdettiin ja ikkuna toimii taas täydellisesti! Lisäksi minulle vaihdettiin öljyt ja sytytystulpat. Palvelu oli nopeaa, sekä erinomaista. Suosittelen kaikille!
Jere Vuorenpää
Jere Vuorenpää
Todella hyvä korjaamo, asiakaspalvelu loistavaa. Vahva suositus.
saska koskela
saska koskela
En anna useasti täysiä pisteitä, mutta myöhään lauantain iltana onnistui volvoon akuuttinen huolto👍🏻
Agro Dan
Agro Dan
Hyvää ja nopea palvelu ja hinnat kohillaan ja myös viikonloppuisin käytettävissä
UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Autopuhdistuksemme sisältää ulkopuolisen pesun, sisäpuhdistuksen, ikkunoiden pesun, pölynimuroinnin, ja sisätilojen viimeistelyn. Tarjoamme myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vahauksen ja nahkasisustan puhdistuksen.

Autopuhdistuksen kesto riippuu valitsemastasi palvelutasosta ja auton kunnosta. Yleensä peruspuhdistus kestää noin 1-2 tuntia.

Ei, meille on tulossa myöhemmin henkilötilat.

Suosittelemme tuomaan auton puhdistukseen säännöllisesti, esimerkiksi kerran kuukaudessa, pitääksesi sen siistinä ja suojataksesi maalipintaa.

Ei, päinvastoin. Säännöllinen autopuhdistus auttaa suojaamaan auton maalipintaa ja sisätiloja pitkällä aikavälillä. Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, jotka eivät vahingoita autoa.

Kyllä, tarjoamme erilaisia lisäpalveluita, kuten vahauksen, nahkasisustan puhdistuksen ja hajunpoiston. Voit valita haluamasi lisäpalvelut tarpeidesi mukaan.

Autofiksaus