OSOITE

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 5820520

Sijaintimme

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 582 0520

SEURAA MEITÄ:

DIAGNOSTIIKKA JA VIKAKOODIEN LUKU Jyväskylässä ALKAEN 35e

BX-Motors tarjoaa kattavan diagnostiikkapalvelun, joka auttaa sinua tunnistamaan ja korjaamaan autossasi mahdollisesti ilmenevät ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Kun autossasi syttyy vikavalo tai huomaat epätavallista toimintaa, meillä on tarvittava osaaminen ja laitteisto vianmäärityksen suorittamiseen.

MIKSI KÄYTTÄÄ MEILLÄ AUTO HUOLLOSSA

OLEMME ASIAKASLÄHTÖISIÄ AMMATTITAITOISIA TEHOKKAITA EDULLISIA

BX-Motorsin tiimi koostuu alan asiantuntijoista, jotka hallitsevat diagnostiikan ja vianmäärityksen. Kokeneet mekaanikkomme tuntevat eri automerkit ja -mallit perusteellisesti, varmistaen tarkan ongelman tunnistamisen.

Käytämme moderneinta diagnostista teknologiaa vikakoodien lukemiseen ja ongelmien paikallistamiseen. Tämä mahdollistaa nopeat ja selkeät ratkaisut, jotka ovat aina kustannustehokkaita.

VARAA AIKA
VIKAKOODIEN LUKUUN

Kalle Eemeli
Kalle Eemeli
Joulun paluuliikenteessä takajarrut alkoivat laahaamaan jäätymisen vuoksi. Auto saatiin sulatettua ja osat jarrut huollettua ja matka pääsi jatkumaan. Jäi erittäin positiivinen mielikuva yrityksestä ja sen toiminnasta.
juuso niininen
juuso niininen
Mersun huollot onnistui laadukkaasti ja nopeasti, suosittelen!
eva keinonen
eva keinonen
Tosi hyvä ja nopea palvelu, joustavat aikataulut!
Hugo Vilkki
Hugo Vilkki
Mersun huolto oli edullinen pikaisesta ajanvarauksesta huolimatta. Suosittelen lämpimästi muille👍
Vili Korhonen
Vili Korhonen
Loistavaa palvelua! Autoni etuvalojen umpiot kiillotettiin. Sen jälkeen myös ikkunahissin katkennut vaijeri vaihdettiin ja ikkuna toimii taas täydellisesti! Lisäksi minulle vaihdettiin öljyt ja sytytystulpat. Palvelu oli nopeaa, sekä erinomaista. Suosittelen kaikille!
Jere Vuorenpää
Jere Vuorenpää
Todella hyvä korjaamo, asiakaspalvelu loistavaa. Vahva suositus.
saska koskela
saska koskela
En anna useasti täysiä pisteitä, mutta myöhään lauantain iltana onnistui volvoon akuuttinen huolto👍🏻
Agro Dan
Agro Dan
Hyvää ja nopea palvelu ja hinnat kohillaan ja myös viikonloppuisin käytettävissä
UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Diagnostiikka auttaa tunnistamaan mahdolliset ongelmat autossasi varhaisessa vaiheessa. Se auttaa ennaltaehkäisemään vakavia vaurioita ja säästämään huomattavasti korjauskustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Diagnostiikka tulisi tehdä aina, kun huomaat epätavallista toimintaa autossasi, kuten vikavalojen syttymisen, outojen äänien tai suorituskyvyn laskun. Lisäksi suosittelemme säännöllistä diagnostiikkaa osana huolto-ohjelmaa.

Vikakoodit ovat autosi antureiden antamia signaaleja, jotka voivat viitata erilaisiin ongelmiin. Diagnostiikkalaite lukee nämä koodit, ja mekaanikkomme tulkkaavat ne määrittääkseen, mikä osa autosta vaatii huomiota.

Diagnostiikka voi vaihdella kestoltaan riippuen ongelmasta. Yleensä se kestää noin 30 minuutista tuntiin.

Onko diagnostiikka kallis palvelu?

Diagnostiikkapalvelun hinta vaihtelee, mutta se on yleensä edullinen verrattuna siihen, että ongelma jätetään huomiotta ja se pahenee ajan myötä. Diagnostiikka auttaa säästämään pitkän aikavälin korjauskustannuksissa.

Jos diagnostiikan aikana havaitaan ongelma, me kerromme sinulle siitä ja tarjoamme vaihtoehtoisia korjaustoimenpiteitä. Voit tehdä päätöksen siitä, miten haluat jatkaa, ja me autamme sinua korjaamaan autosi.

Autohuollon usein kysytyt kysymykset