OSOITE

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 5820520

Sijaintimme

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 582 0520

SEURAA MEITÄ:

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO
Jyväskylässä

Hoidamme autosi määräaikaishuollon Jyväskylässä edullisesti, aina käyttäen alkuperäisiä varaosia. Varmistamme, että auto pysyy kunnossa ja turvallisena ajaa huollon jälkeen. Luotettava kumppani huoltoon!

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO Jyväskylässä
ALKAEN 169€

Määräaikaishuolto Jyväskylässä ei ole koskaan ollut näin vaivatonta ja edullista. Alkaen vain 169€, saat autollesi perusteellisen tarkastuksen ja huollon, joka on suunniteltu ylläpitämään sen suorituskykyä ja turvallisuutta. Me BX-Motorsilla varmistamme, että määräaikaishuoltosi suoritetaan korkeimpien standardien mukaisesti, käyttäen alan parhaita työkaluja ja tekniikoita. Valitse meidät, niin autosi pysyy aina ajokunnossa ja turvallisena.

Ennakoivaa Turvallisuutta SINULLE

Polttoainetaloudellisuuden Parannus

Jälleenmyyntiarvon Säilyttäminen

VARAA MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Asiakaskommentteja autohuolloista

Kalle Eemeli
Kalle Eemeli
Joulun paluuliikenteessä takajarrut alkoivat laahaamaan jäätymisen vuoksi. Auto saatiin sulatettua ja osat jarrut huollettua ja matka pääsi jatkumaan. Jäi erittäin positiivinen mielikuva yrityksestä ja sen toiminnasta.
juuso niininen
juuso niininen
Mersun huollot onnistui laadukkaasti ja nopeasti, suosittelen!
eva keinonen
eva keinonen
Tosi hyvä ja nopea palvelu, joustavat aikataulut!
Hugo Vilkki
Hugo Vilkki
Mersun huolto oli edullinen pikaisesta ajanvarauksesta huolimatta. Suosittelen lämpimästi muille👍
Vili Korhonen
Vili Korhonen
Loistavaa palvelua! Autoni etuvalojen umpiot kiillotettiin. Sen jälkeen myös ikkunahissin katkennut vaijeri vaihdettiin ja ikkuna toimii taas täydellisesti! Lisäksi minulle vaihdettiin öljyt ja sytytystulpat. Palvelu oli nopeaa, sekä erinomaista. Suosittelen kaikille!
Jere Vuorenpää
Jere Vuorenpää
Todella hyvä korjaamo, asiakaspalvelu loistavaa. Vahva suositus.
saska koskela
saska koskela
En anna useasti täysiä pisteitä, mutta myöhään lauantain iltana onnistui volvoon akuuttinen huolto👍🏻
Agro Dan
Agro Dan
Hyvää ja nopea palvelu ja hinnat kohillaan ja myös viikonloppuisin käytettävissä
BX-Motors

BX-Motors

Vastaamme mahdollisimman pian

Laita meille viestiä

MÄÄRÄAIKAISHUOLLON PROSESSI

MITEN KÄTEVÄ MÄÄRÄAIKAISHUOLTOMME ON?

Helppoa ja nopeaa - Varaa aikasi verkossa

Varaa määräaikaishuolto helposti verkossa. Valitse tarvitsemasi palvelut ja ehdota sinulle sopivinta aikaa. Huolehdimme, että saat ajankohdan, joka sopii parhaiten kiireiseen aikatauluusi.

Asiantunteva ja tarkka – Huoltopäivän Palvelu

Saapuessasi sovittuna päivänä, ammattitaitoiset mekaanikkomme ottavat autosi huolelliseen käsittelyyn. Käytämme viimeisintä teknologiaa varmistaaksemme, että kaikki huoltotoimet tehdään täydellisesti.

Luotettava ja selkeä – Huollon Valmistuminen

Kun määräaikaishuolto on suoritettu, ilmoitamme sinulle välittömästi. Tarjoamme yksityiskohtaisen raportin suoritetuista huolloista ja toimenpiteistä, jotta tiedät tarkalleen, mitä autollesi on tehty. Nouda ajoneuvosi ja nauti turvallisesta ajosta uudelleen!

UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Määräaikaishuolto on autonvalmistajan suosittelema säännöllinen huoltotoimenpide, joka sisältää tiettyjä tarkastuksia, öljynvaihdon ja muiden nestetasojen tarkistukset, suodattimien vaihdot ja mahdollisesti muita ajoneuvokohtaisia huoltoja.

Huoltoväli vaihtelee ajoneuvon merkin, mallin ja käyttöolosuhteiden mukaan. Yleensä valmistajat suosittelevat huoltoa tietyin kilometrimäärin tai aikavälein, esimerkiksi 15 000 kilometrin tai yhden vuoden välein.

Huollon laiminlyönti voi johtaa auton ennenaikaiseen kulumiseen ja vikoihin, jotka voivat olla kalliita korjata. Se voi myös vaikuttaa auton takuuseen ja jälleenmyyntiarvoon.

Joitakin huoltotoimenpiteitä voi tehdä itse, jos on tarvittavat taidot ja työkalut. Kuitenkin monimutkaisemmat tai erityisvälineitä vaativat toimenpiteet tulisi jättää ammattilaisten tehtäväksi.

Ei yleensä. Katsastus on erillinen tarkastus, joka tulee suorittaa määräajoin lain määräämänä. Määräaikaishuolto keskittyy auton ylläpitoon ja mahdollisten vikojen ennaltaehkäisyyn.

Jos huollon yhteydessä löydetään lisäkorjaustarpeita, otamme yhteyttä ja keskustelemme kanssasi ennen lisätoimenpiteiden suorittamista. Annamme selkeän kustannusarvion ja etenemme vasta hyväksyntäsi jälkeen.

Autohuollon usein kysytyt kysymykset