OSOITE

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 5820520

Sijaintimme

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 582 0520

SEURAA MEITÄ:

EDULLINEN ÖLJYNVAIHTO
Jyväskylässä ALKAEN 119e

Me tarjoamme kustannustehokkaan öljynvaihtopalvelun, joka ei tingi laadusta. Säännöllinen öljynvaihto on tärkeä osa auton ylläpitoa, ja me varmistamme, että autosi saa juuri oikeanlaista öljyä moottorin optimaalisen toiminnan takaamiseksi. Luota ammattilaistemme suorittamaan öljynvaihtoon ja aja huolettomammin tietäen, että olet valinnut edullisen ja luotettavan palvelun autosi eliniän pidentämiseksi. Varaa aikasi jo tänään!

HELPPOA JA VAIVANTONTA ÖLJYNVAIHTOA JYVÄSKYLÄSSÄ

Me BX-Motorsilla ymmärrämme, että aikasi on arvokasta. Siksi tarjoamme nopean ja edullisen öljynvaihtopalvelun, joka on suunniteltu sinun mukavuuttasi ajatellen. “Edullinen öljynvaihto Jyväskylässä” ei ole vain lupaus, vaan se on sitoumuksemme jokaiselle asiakkaalle. Meillä öljynvaihto sujuu nopeasti ja tehokkaasti, varmistaen, että pääset jatkamaan päivääsi ilman pitkiä odotusaikoja.

Kätevä sijainti

Taloudellisuus ja Tehokkuus

Asiakaslähtöinen palvelu

VARAA ÖLJYNVAIHTO

Kalle Eemeli
Kalle Eemeli
Joulun paluuliikenteessä takajarrut alkoivat laahaamaan jäätymisen vuoksi. Auto saatiin sulatettua ja osat jarrut huollettua ja matka pääsi jatkumaan. Jäi erittäin positiivinen mielikuva yrityksestä ja sen toiminnasta.
juuso niininen
juuso niininen
Mersun huollot onnistui laadukkaasti ja nopeasti, suosittelen!
eva keinonen
eva keinonen
Tosi hyvä ja nopea palvelu, joustavat aikataulut!
Hugo Vilkki
Hugo Vilkki
Mersun huolto oli edullinen pikaisesta ajanvarauksesta huolimatta. Suosittelen lämpimästi muille👍
Vili Korhonen
Vili Korhonen
Loistavaa palvelua! Autoni etuvalojen umpiot kiillotettiin. Sen jälkeen myös ikkunahissin katkennut vaijeri vaihdettiin ja ikkuna toimii taas täydellisesti! Lisäksi minulle vaihdettiin öljyt ja sytytystulpat. Palvelu oli nopeaa, sekä erinomaista. Suosittelen kaikille!
Jere Vuorenpää
Jere Vuorenpää
Todella hyvä korjaamo, asiakaspalvelu loistavaa. Vahva suositus.
saska koskela
saska koskela
En anna useasti täysiä pisteitä, mutta myöhään lauantain iltana onnistui volvoon akuuttinen huolto👍🏻
Agro Dan
Agro Dan
Hyvää ja nopea palvelu ja hinnat kohillaan ja myös viikonloppuisin käytettävissä
BX-Motors

BX-Motors

Vastaamme mahdollisimman pian

Laita meille viestiä

ÖLJYNVAIHDON PROSESSI

MITEN KÄTEVÄ ÖLJYNVAIHTOMME ON?

VARAA AIKASI VAIVATTOMASTI

Aloita öljynvaihtoprosessi helposti varaamalla aika verkossa. Valitse sinulle sopivin aika ja palvelu. Me huolehdimme, että öljynvaihtosi on sujuva ja vaivaton kokemus.

HUOLELLINEN JA PÄTEVÄ ÖLJYNVAIHTO

Kun tuot autosi meille, ammattitaitoiset mekaanikkomme suorittavat öljynvaihdon käyttäen korkealaatuisia öljyjä ja suodattimia. Voit luottaa siihen, että autoosi kaadetaan vain parasta.

NAUTI SUJUVASTA AJOSTA

Välitön palvelu ja selkeä kommunikaatio ovat meidän valttikorttejamme. Saat autosi takaisin nopeasti, ja voimme luvata, että huollon jälkeen ajokokemuksesi on entistäkin parempi.

UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Öljynvaihtoväli riippuu auton merkistä ja mallista, mutta yleensä se suositellaan tehtäväksi noin 10 000 - 15 000 kilometrin välein tai kerran vuodessa. Tarkista autosi käyttöohjekirjasta tarkat suositukset.

Öljynvaihto on tärkeä osa auton ylläpitoa, koska se varmistaa moottorin oikean voitelun ja suojaa sitä kulumiselta. Säännöllinen öljynvaihto pidentää moottorin käyttöikää ja parantaa polttoainetaloudellisuutta.

Määräaikaishuolto noudattaa autonvalmistajan huolto-ohjelmaa ja sisältää tiettyjä valmistajan määrittämiä toimenpiteitä. Autohuolto voi olla määräaikaishuollon lisäksi tai siihen kuulumaton yleinen tarkastus ja huolto, joka keskittyy auton yksilöllisiin huoltotarpeisiin.

Öljyn valinta riippuu autosi vaatimuksista. On suositeltavaa käyttää valmistajan suosittelemaa öljyä, jotta takuu säilyy voimassa. Ammattilaisemme auttavat valitsemaan oikean öljyn autollesi.

Öljynvaihto yleensä kestää noin 30-45 minuuttia. Aika voi vaihdella riippuen auton mallista ja öljynvaihdon tarpeista.

Edullinen öljynvaihto Jyväskylässä