OSOITE

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 5820520

Sijaintimme

Varastotie 4 D, 40250

Soita meille

010 582 0520

SEURAA MEITÄ:

Toyota-huolto

Huollamme autosi tiukasti valitsemasi Toyotan:n ohjelman mukaisesti, jotta autosi takuu säilyy voimassa.

Erikoistyöt, kuten nelivedon, automaattivaihteiston, hiukkassuodattimen ja Iridium-sytytystulppien huoltaminen, hinnoitellaan erikseen. Huollot, jotka sisältävät esimerkiksi jakohihnan vaihdon tai hybridiautojen akun kunnon tarkastuksen, eivät sisälly vakiohuoltoihimme.

Lisätyöt, jotka saattavat olla tarpeen tehtaan määräysten perusteella, veloitetaan erikseen, olipa kyse sitten ajoneuvon iän tai ajokilometrien perusteella määräytyvistä huoltotoimenpiteistä.

Huoltotietojen päivitys sähköiseen huoltokirjaan tapahtuu tarpeen mukaan, jotta Toyotan huoltotiedot ovat ajan tasalla.

TOYOTA-HUOLLON hinta

Toyotan-huolto on avainasemassa autosi pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn varmistamisessa.

Tarjoamassissamme Toyotan huolloissa olemme korostaneet, että tarjoamamme huollot ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi mukaan, hintahaarukalla 79 ja 500 euron välillä.

Ymmärrämme, että jokainen Toyotan ja sen omistajan tarpeet ovat yksilöllisiä, mikä heijastuu myös huollon hinnassa.

Luotettavuus ja Turvallisuus

Taloudellisuus ja Tehokkuus

NAUTI ASIAKASPALVELUSTAMME

VARAA HUOLTO

MIKSI VALITA MEIDÄT

OLEMME ASIAKASLÄHTÖISIÄ KOKENEITA INNOSTUNEITA

Olemme enemmän kuin Autohuolto – Olemme osa matkaasi

TARJOAMME SEURAAVIA HUOLTOJA TOYOTALLE

TOYOTA VIKAKOODINLUKU

Moderni diagnostiikkamme tunnistaa autosi pienimmätkin viat. Käytämme laitteita, jotta ongelmat löytyy nopeasti.

TOYOTA ÖLJYNVAIHTO

Öljynvaihto on autosi sydämen huoltoa. Toteutamme sen huolellisesti, varmistaen autosi pitkän iän ja suorituskyvyn.

TOYOTA MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Säännöllinen määräaikaishuollot takaa, että autosi pysyy aina luotettavana ja turvallisena. Tehokkuus ja tarkkuus etusijalla.

TOYOTA VUOSIHUOLTO

Tarjoamme vuosihuollon autollesi, jotta autosi toimii moitteetta taas tulevat vuodet. Ota yhteyttä vuosihuoltoon liittyen

TOYOTA MUUT HUOLLOT

Tarjoamme laajan valikoiman muita huoltotoimenpiteitä, räätälöitynä juuri sinun autosi tarpeisiin. Ei ole haastetta, jota emme voisi ratkaista.

TOYOTA VANTEIDEN VAIHTO

Vanteiden vaihto sinulle, joka haluaa nopeasti vaihtaa renkaat toisiin. Varmistamme, että vanteesi sopivat täydellisesti!

UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Auton määräaikaishuolto on tärkeä toimenpide, joka varmistaa ajoneuvosi optimaalisen toiminnan ja pitkäikäisyyden. Tässä huollossa suoritetaan aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto sekä raitisilmansuodattimien tarkastus ja vaihto tarpeen mukaan. Lisäksi huollon sisältö voi vaihdella eri automerkkien ja -mallien mukaan; esimerkiksi vaihteistoöljyn vaihto ja sytytystulppien uusiminen ovat yleisiä toimenpiteitä. Huolto voi käsittää myös muita tarkastuksia ja huoltoja, jotka varmistavat autosi parhaan mahdollisen kunnon ja turvallisuuden.

BMW-autojen sähköinen huoltokirja edustaa modernia ja edistyksellistä tapaa seurata ja ylläpitää auton huoltohistoriaa. Tämä innovatiivinen järjestelmä, tunnetaan myös nimellä "sähköinen huoltohistoria", mahdollistaa kaikkien huoltotoimenpiteiden tallentamisen sekä suoraan itse ajoneuvoon että BMW:n yhteiseen, keskitettyyn tietokantaan. Tämä varmistaa, että huoltohistoriasi pysyy ajan tasalla ja helposti saatavilla, riippumatta siitä, missä BMW-huollossa autosi on huollettu.

Autohuollon usein kysytyt kysymykset